Sitta stil

Det här med att sitta still längre stunder kan barn ha lite problem med då de gärna vill röra på sig då och då. Sedan på något sätt när de blir stora eller större klarar de av att sitta stil hur länge som helst även om de har tråkigt. Fast då brukar det kallas för konferens som då och då kan vara lindrigt sagt sega och tråkiga föreställningar. Så att sitta där framför ett konferensbord och lyssna på en föreläsare som visar Power Point är inte alltid speciellt inspirerande men sitta still och försöka lyssna måste man göra då konferensen ofta för att inte säga alltid sker på betald arbetstid.Dessutom brukar inte möblerna vara speciellt roliga att sitta vid eller på utan mer standardiserade med en komfort som lämna en del övrigt att önska.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.