Och så

har Vänsterpartiet haft kongress. Nu ser man verkligen skillnaden mellan V och S så hur de hade tänkt att regera ihop om de vinner valet är en gåta.

Diamanter

En diamantring är något alldeles extra. Inte enbart kostar det många gånger väldigt mycket pengar, det är också så att det är bland det lyxigaste man kan ha, vilket betyder att en diamantring kan säga och betyda mycket om och för en person. Diamantringar har, precis som det låter, någon typ av diamant i utförandet, och det finna en hel del stilar och varianter på hur den ringen kan se ut.

Antingen kan det vara en diamant i ensamt majestät, som får sitt välförtjänta utrymme och pryder en smal och vacker ring. Man kan också kombinera ihop olika diamanter, antingen att det finns tre stora placerade på ringen, eller så kan man rama in den stora diamanten med hjälp av mindre diamanter på sidorna. Vill man inte ha stora och utmärkande diamanter i sin diamantring så går det också mycket bra att få mindre stenar. De placeras då i olika antal bredvid varandra och skapar en härlig och vacker linje som följer ringens krökning. Dessutom finns det de ringar som nästan helt täcks av små, små diamanter i en smal linje runt ringen. Variationen är med andra ord stor och det är smaken, och prislappen, som avgör.

Diamantringar används oftast som förlovningsringar, traditionellt sett. Den sätts normalt på kvinnans finger när parterna har utbytt löften om att någon gång i den närmaste framtiden ingå äktenskap med varandra. Det är här det gäller som friande part att verkligen känna av både person och stämning för att frieriet och ringen ska bli precis den som kvinnan faktiskt vill ha. En utmaning, minst sagt, men inte alls omöjlig.